TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Bőrfesték, szürke, 1 dl, kifutó termék, készlet erejéig.

Bőrfesték, szürke, 1 dl, kifutó termék, készlet erejéig.
1 299 Ft
 • Elöregedett a festék a kedvenc bőrkabátján? Repedezett, kopott a bőr-ülőgarnitúra? Ne dobja ki! Fesse újra! Bőrfestékek 11 féle színben!
  Egyszerűen, gyorsan és olcsón újjávarázsolhatja bőrtárgyait. A bőrfesték a legjobb megoldás, természetes bőrből készült felületek festésére. Cipők, kesztyűk, kabátok, táskák, bőr-ülések, ülőgarnitúrák, stb. javítására, festésére, ( alkohol tartalmú).Festés előkészítéséhez bőrlemosó folyadék használata szükséges. Bőr élettartamának meghosszabbítására, puhaságának, színének megőrzéséhez bőrolajat ajánljuk.
  Természetes bőrből készült felületek festésére. Cipők, kesztyűk, kabátok, táskák, bőr ülések, ülőgarnitúrák, stb. javítására, festésére.
  A festendő felület előkészítésére, bőrlemosó használata ajánlott. A bőrlemosó zsírtalanítja a felületet, illetve fokozza a bőrfesték tapadását. Amennyiben szükséges, a bőrfesték is hígítható a bőrlemosó segítségével.
  A színek egymással keverhetők, ezáltal bármilyen szín illetve, árnyalat előállítható. Nagyon fontos, hogy a színkeveréskor alaposan keverjük össze az alkotókat.
  Kiadósság: 1 dl 1-2 négyzetméter egy rétegben történő átfestésére elegendő.
  Festés előtt kevésbé látható helyen próbafestés javasolt!
 • Cikkszám
  110026