TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Hírlevél
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


Bőrlemosó, 1dl, kifutó termék, készlet erejéig.

Bőrlemosó, 1dl, kifutó termék, készlet erejéig.
469 Ft


Bőrlemosó, 1 dl


Zsírtalanításra, bőrfesték tapadásának fokozására.


További információkért, valamint a kép nagyításához kattintson ide, vagy a Bőrlemosó képre!

 • Bőrlemosó, 1 dl

  Természetes bőrből készült felületek festésekor, a tapadás javítása, zsírtalanításra, valamint a festék szükség szerinti hígítására ajánlott.

  A bőrlemosó segítségével készítjük elő a festéshez a felületet. Tisztít és zsírtalanít. Elősegíti a bőrfesték tapadását a bőrfelületre. Aceton tartalmú. Cipők, bőrkabátok, kesztyűk, ülések, ülőgarnitúrák és egyéb bőrfelületek festés előtti zsírtalanítását, tisztítását végezhetjük vele. Segítségével a bőrfesték és a velúrbőr festék hígítható.
  Felhasználási útmutató a bőrlemosóhoz:

  A festendő felületet tisztítsuk meg a szennyeződésektől, majd zsírtalanítsuk a bőrlemosó segítségével.
  Bőrlemosó használatakor figyeljünk arra, hogy rendkívül jó zsíroldó, tehát a kéz bőrét is szárítja. Viseljen gumikesztyűt.
  A tisztításhoz, zsírtalanításhoz, festék hígításához használható.
  Figyelem! Festés megkezdése előtt, kevésbé látszó felületen próbafestés végzése ajánlott az esetleges festék összeférhetetlenség kiderítése miatt. Amennyiben az eredménnyel elégedett, csak ezt követően végezze el a felület teljes átfestését.

  A festést követően időnként a bőráruk karbantartása szükséges, ugyanis a bőr kiszárad, ennek hatására repedeznek. A bőrfelületek puhaságának visszaadására, színének karbantartása, visszaadására használjon bőrolajat. Segítségével hosszú időn keresztül élvezheti kedvenc bőrtárgyait.

 • Cikkszám
  110039